Les tapes 2024

BAR NOU


Capritx Ibèric

• Piruleta de filet ibèric en tempura sobre crema de boletus, amb coulis de fruits vermells.

CRISTAL


Ou de mut

• Croqueta de confit d’ànec sobre llit d’albergínia, base de pa artesà, acabat amb pernil d’ànec curat, salicornia, flors i gotes d’oli de sèsam.

MANOLITOS


Mcnolitos Burguer

• Smash burger de vedella dels Ports amb escalivada feta a la llenya, ou de guatlla i encenalls de cecina amb allioli.

BRASERIA QUATRE CAMINS


Rock & Roll Braseria

• Galta de porc, cuinada a baixa temperatura amb textura tendra i sucosa, completada amb ceba caramel·litzada i un toc deliciós de Pedro Ximénez. *S’ofereix la mateixa tapa sense glúten

EL PARADOR


Pintxo de bacallà

• Coca amb pomada de tomàquet damunt de bacallà, amanit amb ceba i pols d’oliva negra.

EQUITOR


Les Tres B: Bao, Bacallà i Baldana

• Mini entrepà de pa bao amb brandada de bacallà, baldana tortosina, acabat amb compota de pera i brots frescos.

LA PLACETA


Croissant César

• Croissant amb amanida César d’anguila fumada.

LA TORRETA


La Torreta

• Espirals de calamars sobre trinxat de porto bello.

MOMENTS


Moments

• Sashimi de peix blanc amb tàrtar de tomàquet, ravenets, ceba morada i crema d’ají groc.

LIZARRAN


Risotto cruixent de formatge

• Risotto amb crosta cruixent, farcit de formatge cremós amb crema de gambes vermelles.

LAS TAPITAS


Mediterranean Love

• Bacallà amb llit de crema de carxofa.

LLAUT


Pa bao del Delta

• Pa bao fregit, farcit d’ànec del delta amb tocs cítrics i reducció del suc a l’estil oriental.

BON LLOC


Pastisset de la Reina

• Pastisset de cabell d’àngel i sopa de la reina.

MOCAFÉ


Bao bao

• Pa bao amb ceba caramel·litzada, porc esqueixat, formatge brie i figues.

PALAUET


Transilvània

• Rotllets de carn picada, barrejada amb arròs i espècies, amb embolcall de col.

TAULA DE CANVIS / SOMIATRUITES


Truita de patata desestructurada

• Truita de patata desestructurada sobre base de ceba caramel·litzada amb tocs de pernil ibèric.

FORN DE LA CANONJA


Forn de la Canonja

• Ceviche de mango, alvocat, ceba, llet de tigre i cruixent de panís.

TANINS


Còctel mar i terra

• Esqueixada de bacallà amb trinxat de patata i olivada negra de varietat Farga..

SUKOMI


Koroke

• Croqueta japonesa amb massa de mochii, carn entatxonada de mogote ibèric, arrebossada amb panko i acompanyada amb salsa takoyaki, maionesa japonesa i katsuobushi.

Patrocina

El Aguila

Organitza

1- Cambra Comerç 2- Ajuntament de Tortosa

Amb el suport de

Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • HEINEKEN
  • Nacex
  • Balfego
  • Deliranto
  • Distribucions Colomines
  • Antic Moli
  • Rústicas Faiges