• Piruleta de filet ibèric en tempura sobre crema de boletus, amb coulis de fruits vermells.
CRISTAL
Ou de mut
• Croqueta de confit d’ànec sobre llit d’albergínia, base de pa artesà, acabat amb pernil d’ànec curat, salicornia, flors i gotes d’oli de sèsam.
MANOLITOS
Mcnolitos Burguer
• Smash burger de vedella dels Ports amb escalivada feta a la llenya, ou de guatlla i encenalls de cecina amb allioli.
BRASERIA QUATRE CAMINS
Rock & Roll Braseria
• Galta de porc, cuinada a baixa temperatura amb textura tendra i sucosa, completada amb ceba caramel·litzada i un toc deliciós de Pedro Ximénez. *S’ofereix la mateixa tapa sense glúten
EL PARADOR
Pintxo de bacallà
• Coca amb pomada de tomàquet damunt de bacallà, amanit amb ceba i pols d’oliva negra.
EQUITOR
Les Tres B: Bao, Bacallà i Baldana
• Mini entrepà de pa bao amb brandada de bacallà, baldana tortosina, acabat amb compota de pera i brots frescos.
LA PLACETA
Croissant César
• Croissant amb amanida César d’anguila fumada.
LA TORRETA
La Torreta
• Espirals de calamars sobre trinxat de porto bello.
MOMENTS
Moments
• Sashimi de peix blanc amb tàrtar de tomàquet, ravenets, ceba morada i crema d’ají groc.
LIZARRAN
Risotto cruixent de formatge
• Risotto amb crosta cruixent, farcit de formatge cremós amb crema de gambes vermelles.
LAS TAPITAS
Mediterranean Love
• Bacallà amb llit de crema de carxofa.
LLAUT
Pa bao del Delta
• Pa bao fregit, farcit d’ànec del delta amb tocs cítrics i reducció del suc a l’estil oriental.
BON LLOC
Pastisset de la Reina
• Pastisset de cabell d’àngel i sopa de la reina.
MOCAFÉ
Bao bao
• Pa bao amb ceba caramel·litzada, porc esqueixat, formatge brie i figues.
PALAUET
Transilvània
• Rotllets de carn picada, barrejada amb arròs i espècies, amb embolcall de col.
TAULA DE CANVIS / SOMIATRUITES
Truita de patata desestructurada
• Truita de patata desestructurada sobre base de ceba caramel·litzada amb tocs de pernil ibèric.
FORN DE LA CANONJA
Forn de la Canonja
• Ceviche de mango, alvocat, ceba, llet de tigre i cruixent de panís.
TANINS
Còctel mar i terra
• Esqueixada de bacallà amb trinxat de patata i olivada negra de varietat Farga..
SUKOMI
Koroke
• Croqueta japonesa amb massa de mochii, carn entatxonada de mogote ibèric, arrebossada amb panko i acompanyada amb salsa takoyaki, maionesa japonesa i katsuobushi.
Patrocina
Organitza
Amb el suport de
Col·laboradors
Aquesta web utilitza cookies per habilitar la funció de control de visites úniques amb objectius estadístics. Si seguiu navegant, considerem que hi està d'acord amb l'ús. Podreu revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.D'acordPolítica de cookies