Menús 2024

PARADOR DE TORTOSA

Castell de la Suda, s/n · 977 444 450
De les 13.15 a les 15.45 h i de les 20.30
a les 22.30 h (cal reservar).


Menú El Parador de Tortosa

• Tàrtar de tomàquet rosat i sardina fumada.
• Croquetot de vedella rostida i allioli de codony.
• Coca de bacallà.
• Guisat mediterrani de cigrons.
• Ceviche de fruites i kombutxa.
• Crema de taronja i xocolata Creo.
• El nostre cafè amb galetes.

FORN DE LA CANONJA

C. De les Taules Velles, 7 · 658 353 448
Dilluns, dimarts i diumenge migdia. Dijous, divendres i dissabte migdia i nit. Tancat dimecres.


Menú El Forn de la Canonja

• Ceviche de mango, alvocat, ceba, llet de tigre i cruixent de panís.
• Croquetes de llagostins amb un punt de maionesa de marisc.
• Caneló de carn amb salsa de ceba i tòfona, reducció de vi i parmesà ratllat.
• Tonyina escabetxada amb oli suau, vinagre, pebre, ceba i pastanaga.
• Brioix de mantega amb porc esqueixat, ceba adobada, rúcula i salsa BBQ.
• Pastís de xocolata Creo i cervesa negra casolana.
• Pastís de formatge casolà amb coulis de fruits vermells.

LA TORRETA DE REMOLINS

C. David Fernando, 4 · 977 441 893
Dimecres, dijous i diumenge de 13.00 a les 15.30 h i de les 20.30
a les 22.30 h (cal reservar).


Menú La Torreta de Remolins

• Espirals de calamars sobre trinxat de Portobello.
• Probeta de vermut Casa Mariol amb aroma de taronja i dips d’escopinyes.
• Carxofa confitada, moixama i oli de brasa.
• Bunyols de bacallà amb quètxup de samfaina.
• McDuran’s de conill amb braves de sobrassada.
• Secret sobre llit de gírgoles, gratinat amb mussolina de mel.
• Xarrup de pastís de formatge de galeta Lotus.
• Dau de sopa de la reina.

MOMENTS

Passeig Joan Moreira, 24 b · 977 511 172
De 13.00 a les 15.30 h i de les 20.00
a les 23.00 h (cal reservar). Tancat dilluns i dimarts tot el dia, dimecres nit i diumenge nit


Menú Moments

• Coqueta amb gamba blanca del terreno amb maionesa del corral.
• Pan-puris farcits de mousse d’anguila fumada.
• Sashimi de peix blanc amb tàrtar de tomàquet, ravenets, ceba morada i crema d’ají groc.
• Bacallà confitat amb pak choi a baixa temperatura i crema de curri vermell.
• Tataki de culatí d’Algeró Montesó amb cigarro d’albergínia fumada, mel i daus cruixents d’albergínia.
• Pinya impregnada amb rom, sucre moreno i menta amb escuma de llet de coco.
• Brownie de xocolata 75%, cremós de xocolata, crumble de xocolata i mousse de xocolata blanca.

RESTAURANT T DE TAPES

Av. de la Generalitat, 89 · 877 660 573
De les 12.00 a les 16.00 h i de les 20.00
a les 23.30 h (cal reservar). Tancat dimarts i dimecres tot el dia.


Menú de T de Tapes

• Ous trencats amb carxofes confitades, pernil ibèric i encenalls de foie.
• Amanida de formatge burrata amb pesto de festucs.
• Xampinyó Portobello farcit de carn i formatge.
• Croqueta de gamba vermella.
• Croqueta de tòfona.
• Gyoza de porc amb mel.
• Mini cucurutxo de foie amb confitura de figues.
• Torrada de Santa Teresa amb crema torrada i ametlles caramel·litzades.

Patrocina

El Aguila

Organitza

1- Cambra Comerç 2- Ajuntament de Tortosa

Amb el suport de

Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • Antic Moli
  • Deliranto
  • Rústicas Faiges
  • Distribucions Colomines
  • Balfego
  • HEINEKEN
  • Nacex